
Onde estamos?
Enderezo |
Horarios RESTAURANTE |
||||
---|---|---|---|---|---|
ULTRAMAR
Padre Amoedo | 1-3 36002 Pontevedra |
LUNS pechado |
||||
|
649 605 290 986 85 72 66 Llámanos y reserva tu mesa |
MARTES
13:30 - 16:00 20:30 - 23:00 |
|||
restaurante@laultramar.es |
MÉRCORES
12:30 - 16:00 20:00 - 23:30 |
||||
/AUltramar |
XOVES
12:30 - 16:00 20:00 - 23:30 |
||||
/ultramarpepevieira |
VENRES
12:30 - 16:00 20:00 - 23:30 |
||||
Sábado 12:30 - 16:00 20:00 - 00:00 |
|||||
DOMINGO
13:30 - 16:00 |
|||||
|
|
|
|







A NOSA CARTA
ESPUMOSO ROSADO 9.90€
Quinta das Bágeiras, Puerto de Indias e framboesa
PASSION FRUIT 9.90€
Xenebra, froita da paixón e Ginger ale
RUIBARBO FIZZ 11.90€
Ron branco, puré de ruibarbo, limón e pomelo
GREEN&FRESH 11.90€
Vodka, puré de mazá verde, romeu e xenxibre
VERMUTE 9.25€
Povarelo tinto, ruibarbo, limón e Ginger ale
PASSION FRUIT SIN ALCOHOL8.70€
Froita da paixón e Ginger ale
FRESA SOUR SIN ALCOHOL 8.90€
Amorodo, limón e Ginger ale
RUIBARBO SIN ALCOHOL 8.90€
Puré de ruibarbo, limón e pomelo
+10% en terraza
CALAMARES FRITOS EN PAN DE LEÑA 15.70€
allo negro asado e pel de lima
os jiaozi que se comía Bruce Lee 16.10€
gamba e porro salteados, algas e salsa teriyaki
Empanadillas cruxientes de tenreira
galega ("Greatest hits") 5.50€
queixo tetilla fundente e tandoori (unidade)
bocata de filete ruso15.90€
tomate confitado e chimichurri
GYOZAS DE PORCO FRITO LACADAS 15.10€
CON BARBACOA CHIN
carne de porco desmechada, cilantro e cortezas de porco
GYOZAS DE POLO CRUxIENTES14.90€
e SALSA AGRIDULCE
polo hoisin, mostaza e po de millo
Quesadilla de rabo de toro 13.50€
queixo tetilla, chipotle e aromáticas
CESTA DE PAN e MANTEIGA 4.50€
+10% en terraza
ensalada DE POLO ASADO ó CARBÓN22.20€
mostaza antiga, améndoa, cilantro e pasas (2 pax)
STEAK TARTAR (THE SPECIAL ONE) 24.90€
solomillo de vaca cortado a coitelo, suavemente aliñado e encurtidos
Tomate pasificado 17.90€
queixo artesán do país, albahaca e vinagreta de mel
VIEIRAS LAÑADAS22.00€
nun escabeche aromático e follas frescas
+10% en terraza
TACOS DE MAÍZ CON COSTILLA DE CERDO 28.00€
6 tacos, salsa chipotle, cebolla encurtida y pico de gallo (2 pax)BBQ RIBS NY29.50€
la receta definitiva de costillas de cerdo barbacoa (2 pax)
CAZUELA DE MEJILLONES RABIOSOS
19.50€
coco y lima
FISH AND CHIPS 27.00€
merluza frita en piel de lima, patatas fritas y padrones
(2 pax)
gambones en un guiso de verdinas
27.50€
(2pax)
PEITUGA DE POLO DE GRAN 27.00€
marinada tandoori, yoghourt y pan planocon mantequilla de hierbas (2 pax)
CROCA DE TENREIRA, REPOUSADA 29.00€
POUCO FEITA
chimichurri, pemento asado e patacas fritas (2 pax)
SOLOMILLO DE VACA ASADO 43.00€
ceniza de puerro, patata cremosa y yema de huevo aliñada (2 pax)
linguado ASADO34.00€
beurre blanc y verduras escalibadas (2 pax)PATACAS FRITAS 5.60€
+10% en terraza
MENÚ INFANTIL 18.00€
MILANESA de polo
con patacas fritas
Bola de Xeado
+10% en terraza
Milfolla «brutal» de hoxaldre 11.00€
e crema de vainilla bourbon
(2 pax)
New York Cheesecake 11.00€
(2 pax)
TARTA CREMOSA DE CHOCOLATE 8.50€
TIRAMISÚ DE QUEixO GALEGO CREMOSO 8.50€
GALEGO
Flan de ovo 7.50€
+10% en terraza


A NOSA historia
Descóbrea!
A Ultramar é ante todo unha taberna, de estética desenfadada e cunha cociña de contrastes, que pasa do bocadillo de luras a, por exemplo, o steak tartar. Tomando o produto local como punto de partida acompañado sempre dunha excelente adega.